Joan Colomer Valls.
Nascut en el si d’una família d’artistes, Joan Colomer va començar a pintar de ben jove. Va deixar  temporalment l’activitat artística per entrar a la universitat i llicenciar-se en Filosofia i Lletres, secció d’Estètica i Literatura Medieval. 
A partir de l’any 1995, coneix els marxants americans Touchstone Fine Art i comença a exposar i viatjar a EEUU, on durant els darrers 20 anys ha mostrat el seu treball de manera constant i regular. 

Paral·lelament a la pintura, Joan Colomer imparteix tallers de Pintura a l’Escola d’Art La Fàbrica de Celrà, i és Professor Honorífic de l’Acadèmia d’Art Contemporani de Zheijiang, R. P. De la Xina. També és membre de GRECO, Grupo de Realismo Español Contemporaneo. 

La seva pintura poua en la tradició naturalista-figurativa del grans mestres de l’Escola de Barbizon  i dels tonalistes americans, per donar-hi una visió personal de caràcter més intimista i simbòlic. 

Actualment, la seva obra està representada per una vintena de galeries americanes, entre les quals destaquen: Galerie d’Orsay, Boston. Christopher Clark Fine Art, San Francisco. The Artshop Gallery, Greensboro. Aspen Grove Fine Arts, Aspen. Zantman Galleries, Carmel.  Weiler House fine art Gallery, Fort Worth.

 

  Joan Colomer Valls
jcolo90@gmail.com
Riera Marroc 7
17003 Girona